TERMÉKEK

Be- és kimeneti modulok

Főoldal I/O modulok Modbus RTU/RS485 Be- és kimeneti modulok

MK110-24.8D.4R DIGITÁLIS I/O MODUL


Az MU110-24.8D.4R digitális kimeneti I/O-modul 8 digitális bemenettel rendelkezik, amelyek kapcsolóérintkezőként és NPN-ként vannak megvalósítva. Ezen kívül 4 digitális kimenet (relé) is elérhető. A modul 24 V DC tápellátást igényel, és támogatja a Modbus RTU/ASCII kommunikációt soros RS485 interfészen keresztül. A ház IP20 besorolású, és -20 és +55 °C közötti hőmérsékleti tartományban üzemeltethető.
Típusjel: MK110-24.8D.4R


Az Mx110 sorozat I/O moduljai költséghatékony és rugalmas megoldást kínálnak az osztott automatizálási rendszerekben. A robusztus modulok helyszíni mért érték felvételt és folyamatszabályozást végeznek, és kiválóan alkalmasak a meglévő rendszerek bővítésére, valamint új, nagy teljesítményű rendszerek létrehozására. A bevált RS485 busztechnológiának és az olyan intelligens funkcióknak köszönhetően, mint az impulzusszámláló vagy a szenzorállapot-diagnosztika, az MX110 modulok különböző területeken használhatók, mint például épülettechnika, feldolgozóipar stb.
Más decentralizált I/O rendszerekhez hasonlóan nincs szükség buszcsatolóra vagy tápegységre. Minden modul rendelkezik az összes kommunikációs és tápegységgel a fedélzeten. Ezáltal a kis számú I/O ponttal rendelkező rendszerek is gazdaságosak lehetnek.

Letölthető dokumentumok

Alkalmazási példák 6.3 MByte
Kezelési leírás 1.2 MByte