TERMÉKEK

Programozható relék / mini PLC-k

Főoldal Programozható relék / mini PLC-k

PR100 MINI-PLC 20 I/O-val alacsony áron


A PR100 egy kompakt Mini-PLC, amely összesen 20 beépített bemenettel és kimenettel rendelkezik, és alapvető automatizálási feladatok megoldására lett kifejlesztve. Előnyösen alkalmazható a világításvezérlésben, a szivattyúvezérlésben, a szellőztetésben és a fűtésvezérlésben, valamint más kisméretű vezérlőrendszerekben.
Ár: 90.00 EUR Típusjel: PR100-24.2.1


A PR100 egy kompakt Mini-PLC, amelyet alapvető automatizálási feladatok megoldására terveztek, például világításvezérlés, szivattyúvezérlés, szellőzés- és fűtésszabályozás, valamint más egyszerű vezérlőrendszerek esetében.
A PR100 Mini-PLC minimális szélességével, amely akár öt szűk szabványos MCB-t is tartalmazhat, sajátos tokozásformával helytakarékos telepítést tesz lehetővé még kisebb fogyasztói egységekben is, nem beszélve a vezérlőszekrényekről. Ez a készülék működhet nem fűtött környezetben -40°C-ig, valamint fűtött környezetben +55°C-ig.


A PR100 egy kompakt Mini-PLC, amelyet alapvető automatizálási feladatok megoldására terveztek, például világításvezérlés, szivattyúvezérlés, szellőzés- és fűtésszabályozás, valamint más egyszerű vezérlőrendszer.

A PR100 Mini-PLC minimális szélességével, amely akár öt szabványos MCB-t is tartalmazhat, és az egyedi tokozással lehetővé teszi a helytakarékos telepítést még kisebb fogyasztói egységekben is, vagy vezérlőszekrényekben. Ez a készülék működhet nem fűtött környezetben -40°C -ig, valamint fűtött környezetben +55°C -ig.

Az eszköz felprogramozása az ingyenesen letölthető funkcióblokkos konfiguráló ALP programmal végezhető el, amely elérhető a gyártó honlapján.

A vezérlőalgoritmus mikro-USB kábelen keresztül tölthető fel az eszköz memóriájába.

Funkciók és jellemzők
  • 20 be- és kimeneti I/O pont
  • Támogat 4-20 mA vagy 0-10 V analóg jeleket
  • RS485 interface és Modbus RTU/ASCII (Master/Slave)
  • Széles működési hőmérséklet tartomány: -40...+55°C
  • USB-táplálás programozás alatt
  • Szoftveralapú szolgáltatások közé tartoznak: változók megőrzése, nappali időzítő, heti időzítő, PID-szabályozás, stb,
Tokozás jellemzői
  • Kompakt tokozás (5x standard MCB = 90mm szélességgel) alkalmas háztartási fogyasztói egységbe, valamint bármely vezérlőszekrénybe történő beépítésre
  • Levehető sorkapocs
  • Kényelmes elemcsere
Eszközváltozatok
PR100.24.2.1 24 V DC, 8DI + 8DO + 4AI, 1x RS485 (Modbus RTU/ASCII)

Letölthető dokumentumok

Adatlap 477.0 KByte
Brossúra 4.9 MByte
Kezelési leírás 3.4 MByte